Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Brugstraat 13 in Bodegraven 2411 BM

Brugstraat 13

2411 BM Bodegraven
Huurprijs € 1.750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur circa 125 m2 winkelruimte op één van de beste locaties in centrum van Bodegraven. Het centrum van Bodegraven is een gezellig winkelcentrum met winkels voor dagelijkse bestedingen en winkels van landelijke filiaalbedrijven zoals o.a. Vero Moda, de Hema, Hans Anders, het Kruidvat, Cartouche en Zeeman.

Bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen binnen het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 125 m² In units vanaf 125 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te huur circa 125 m2 winkelruimte op één van de beste locaties in centrum van Bodegraven. Het centrum van Bodegraven is een gezellig winkelcentrum met winkels voor dagelijkse bestedingen en winkels van landelijke filiaalbedrijven zoals o.a. Vero Moda, de Hema, Hans Anders, het Kruidvat, Cartouche en Zeeman.

Bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen binnen het winkelconcentratiegebied van Bodegraven midden in het winkelgebied.
Het winkelgebied is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken en biedt onbetaald parkeren met blauwe zone in de nabijheid.

Huurprijs:
€ 21.000,- exclusief BTW per jaar.

Oppervlak:
Circa 82 m2 winkelruimte uit te breiden met ongeveer 35 m².

De huurruimte is per direct beschikbaar.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurperiode) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishouden (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de statistieken (CBS).

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huur inclusief btw dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan .
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1919 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 125 m² Verkoopoppervlakte 82 m² Frontbreedte 650 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 125 m² Locatie toelichting Goede locatie binnen het winkelconcentratiegebied in het centrum van Bodegraven. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
125 m²
In units vanaf
125 m²
Verkoop vloeroppervlakte
82 m²
Frontbreedte
650 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Brugstraat 13, 2411 BM Bodegraven

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.