Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Tjalk-Rijnhoek in Bodegraven 2411 NZ

Tjalk-Rijnhoek

2411 NZ Bodegraven
Koopprijs € 170.000,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

20 multifunctionele bedrijfs-/kantoorunits van elk circa 160 m² bvo met minimaal 3 parkeerplaatsen per unit op het bedrijvenpark Rijnhoek in Bodegraven.

Het hoogwaardige bedrijvenpark "Rijnhoek" is gelegen direct aan de oprit van de N11 op nog korte afstand van de oprit naar de A12. Het bedrijvenpark heeft mede door de ruime opzet en waterpartijen een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

20 multifunctionele bedrijfs-/kantoorunits van elk circa 160 m² bvo met minimaal 3 parkeerplaatsen per unit op het bedrijvenpark Rijnhoek in Bodegraven.

Het hoogwaardige bedrijvenpark "Rijnhoek" is gelegen direct aan de oprit van de N11 op nog korte afstand van de oprit naar de A12. Het bedrijvenpark heeft mede door de ruime opzet en waterpartijen een zeer verzorgde en ondernemende uitstraling. Deze uitstraling is niet alleen gewaarborgd door de regels in het bestemmingsplan maar ook door het Parkmanagement waarin de eigenaren van de bedrijven zijn verenigd. Zo wordt met elkaar gezorgd voor een blijvend goed bedrijvenpark.

Bodegraven:
De centrale ligging van de plaats Bodegraven - Reeuwijk tussen de steden Rotterdam - Utrecht - Den Haag en Amsterdam in combinatie met de uitstekende bereikbaarheid, zorgen voor een perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf. Het centrum van Bodegraven met station (bus en trein) bevindt zich op ca. 1000 m afstand.

Korte impressie van de 20 units;
Vloer:

De vloer wordt uitgevoerd als een onderheide gestorte en gewapende monoliet afgewerkte betonvloer met een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.500 kg/m². De gehele vloer wordt gestort op vloerisolatie en folie (Rc?3,5m2 K/W).
Gevels:
Het gevelmetselwerk van de voor- en achterzijde van beide bedrijfsgebouwen wordt uitgevoerd in spouwmuur, de binnenspouwbladen in sandwich metalen panelen. Er wordt isolatie toegepast met isolatiewaarde van Rc ? 4,5m²K/W.
De zijgevels van de bedrijfsunits hebben een samengestelde gevel bestaande uit geïsoleerde betonpanelen en een metalengevelbeplating met een Rc waarde van Rc ? 4,5m²K/W.
Dak:
De dakconstructie bestaat uit stalen liggers stalen waarop verzinkte geprofileerde dakplaten worden aangebracht.
Het dak krijgt een isolatiewaarde van Rc ? 6,0m²K/W bedraagt.
Reclame:
Boven de overheaddeuren en loopdeuren in de zijgevels, alsmede boven de gevelkozijnen in de voor- en achtergevel ter plaatse van de begane grond, worden vlakke reclame stroken gemaakt.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Riggeling Makelaars uit Bodegraven en met het Reeuwijkse kantoor van Dupree Makelaars.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 170.000,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting nieuwbouw In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Oppervlakte kantoorruimte 80 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-01-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
80 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Tjalk-Rijnhoek, 2411 NZ Bodegraven

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring