Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Vrije Nesse 34 in Bodegraven 2411 GP

Vrije Nesse 34

2411 GP Bodegraven
Vraagprijs € 150.000,- k.k. Huurprijs op aanvraag Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Bent u op zoek naar een mooie goed afgewerkte praktijkruimte of kantoorruimte? Deze multifunctionele ruimte is gelegen op een goede zichtlocatie en heeft parkeervoorzieningen direct aan de voorzijde en aan de achterzijde van het pand. Gebruik als winkelruimte behoort overigens ook tot de mogelijkheden.
Ondanks dat het de voorkeur van de eigenaar heeft om de Vrije Nesse 34 te...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 75 m² In units vanaf 14 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar een mooie goed afgewerkte praktijkruimte of kantoorruimte? Deze multifunctionele ruimte is gelegen op een goede zichtlocatie en heeft parkeervoorzieningen direct aan de voorzijde en aan de achterzijde van het pand. Gebruik als winkelruimte behoort overigens ook tot de mogelijkheden.
Ondanks dat het de voorkeur van de eigenaar heeft om de Vrije Nesse 34 te verkopen, is er ook de mogelijkheid om de ruimte te huren. Graag informeren wij u over de mogelijkheden met betrekking tot koop of huur met eventuele koop in een later stadium.

De winkelruimte/kantoorruimte is gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementengebouw.
De situering aan de druk bereden weg biedt uitstekende mogelijkheden voor het vergroten van de naamsbekendheid en de herkenbaarheid van uw bedrijf.

Vrije Nesse 34 is in gebruik geweest bij de verloskundige praktijk van Bodegraven. De verhuizing van de verloskundige praktijk naar het aangrenzende pand toont wel aan dat de plek hen uitstekend bevallen is. Doordat zij uit haar jasje was gegroeid en meer functies aan haar relaties wilde aanbieden - was het noodzakelijk om te verhuizen naar een wat grotere ruimte. De uitdrukkelijke wens was echter om vanwege de bereikbaarheid en het parkeergemak aan de Vrije Nesse te blijven.
Uw buren op de begane grond van het appartementengebouw zijn een kapper, huisarts, verloskundigenpraktijk en een communicatiebureau. U bevindt zich als toekomstig eigenaar van Vrije Nesse 34 dus in goed gezelschap.

De huidige indeling van de Vrije Nesse 34 is perfect geschikt voor de koper die in de gezondheidszorg zit of een kantoor- dan wel praktijkruimte nodig heeft. Vanzelfsprekend kunt u door het verwijderen van enkele lichte scheidingswanden de ruimte onderverdelen in een winkelruimte aan de voorzijde en een magazijn/kantine - pantry aan de achterzijde.

Onderstaand wat gegevens over de Vrije Nesse 34:
De frontbreedte is ca. 6.05 m.
Het totale verkoopvloeroppervlak is ca. 74 m².
Huidige indeling: entree (voorhal), ontvangstruimte, 2 spreekkamers, toiletruimte, verblijfsruimte met pantry en archief, stookruimte.
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de huidige bestemming gemengde doeleinden. Gemengde doeleinden geeft mogelijkheden voor gebruik ten behoeve van detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorziening en kantoren.

De te verkopen ruimte maakt deel uit van een goed functionerende Vereniging van Eigenaars. De stukken van de VVE leveren wij u desgewenst aan.

Wilt u meer weten over Vrije Nesse 34 in Bodegraven?
Wij zijn u graag van dienst.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 150.000,- kosten koper Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 144,55 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1966 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 75 m² Diversen In units vanaf 14 m² Locatie Winkelcentrum, Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
75 m²
In units vanaf
14 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Vrije Nesse 34, 2411 GP Bodegraven

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring