Koop / Verkoop BOG

Bij de aankoop van bedrijfs onroerend goed, is Riggeling Makelaars uw vaste partner. Wij adviseren u aan de hand van uw wensen over het type pand dat bij uw onderneming past en over een eventuele keuze tussen huur of koop.
Bij een aankoop van een pand wat aan uw wensen voldoet, beoordelen wij de waarde van het pand en voeren namens u de onderhandelingen met de verkopende partij.
Wilt u een pand verkopen, dan adviseren wij u over de vraagprijs, de juridische en fiscale aspecten alsmede de te zetten stappen om te komen tot een optimale opbrengst.
Uiteraard begeleiden wij de kandidaat kopers bij de bezichtiging en voeren namens u de onderhandeling. Na overeenstemming stellen wij de koopovereenkomst met eventueel noodzakelijke bijlagen op en zorgen wij voor de verdere afwikkeling van de transactie.

Bedrijfsruimte:

Bij de aan- en verkoop van een bedrijfsruimte bent u als ondernemer en/of als particulier belegger gebaat bij professionele begeleiding van een partij die midden in de markt staat met een breed netwerk aan zowel de vraag- als de aanbodzijde.

Kantoorruimte:

Bij de aan- en verkoop van kantoorruimte is het belangrijk dat u ruimte vindt die aan uw specifieke wensen voldoet of dat de juiste koper wordt gevonden voor uw kantoorruimte. Ook hierbij geldt dat wij beschikken over uitgebreide kennis van de markt en goede ervaring op het gebied van bedrijfshuisvesting.

Winkelruimte:

Wilt u winkelruimte verkopen of bent u juist op zoek naar winkelruimte? Ook dan zijn wij u graag van dienst. U mag van ons verwachten dat wij goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen het MKB.

Beleggingsobjecten:

Te weinig ondernemers zijn op de hoogte van de financiële en fiscale voordelen welke te behalen zijn bij een belegging in onroerend goed. Naast juridische en fiscale kennis alsmede inzicht in de ruimtelijke ordeningsproblematiek, zoals bestemmingsplannen, bouwkundige zaken en milieuzaken, zijn er ook nog andere aspecten die bepalend zijn of het verkopen of verhuren van uw bedrijfs onroerend goed succesvol verloopt.