Verkoop

Zoals u weet worden woningen dagelijks verkocht. Als het uw eigen woning betreft is het een spannend maar bovenal dynamisch proces waarbij wij u zo veel mogelijk willen betrekken.

Om de verkoop zonder zorgen te laten verlopen heeft Makelaars Plus verschillende verkoopmethoden ontwikkeld middels meerdere deeldiensten. U kunt zelf de keuze maken welke van onze diensten u wel of niet wilt gebruiken. Uiteraard adviseren wij u daarbij! Immers niet iedere woning is hetzelfde en verdient daarom een specifieke aanpak.

Omdat u zelf uw dienstenpakket samenstelt worden de kosten voor u inzichtelijk en daardoor overzichtelijk. Het tussentijds uitbreiden van uw pakket behoort uiteraard tot de mogelijkheden zodat u zelf altijd het heft in handen houdt.

Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek onze werkwijze en verkoopmethoden met de daarbij behorende deeldiensten nader toe. Contact.

Tevens kunt u een gratis waardebepaling van uw woning aanvragen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend waardeoordeel.

Wilt u een woning kopen kijk dan onder aankoop