Mijn favorieten

Verkoop

Dagelijks worden huizen verkocht. Op Funda ziet u telkens nieuw aanbouw en huizen die verkocht zijn. Het lijkt alsof het allemaal vanzelf gaat en de huizen als "warme broodjes" worden verkocht.  Toch is de verkoop van een huis elke keer een spannend maar vooral dynamisch proces.  Wij zijn dagelijks met de aan- en verkoop van huizen bezig en betrekken u als eigenaar bij het hele verkoopproces, door antwoord te geven op uw vragen, inzicht te geven in de vele mogelijkheden bij verkoop en vooral te zorgen voor een goede en relaxte verkoop.


Om de verkoop zonder zorgen te laten verlopen hebben wij in de loop der jaren verschillende verkoopmethoden ontwikkeld met het doel zo'n goed mogelijk resultaat voor u te behalen. Samen met u spreken we af welke verkoopmethode voor u en uw huis het beste is in de huidige woningmarkt. 
De woningmarkt verandert immers erg snel en niet iedere woning is hetzelfde. Daarom verdient uw huis een specifiek op uw huis en de actuele woningmarkt afgestemde aanpak.


Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek onze werkwijze en verkoopmethoden met het daarbij behorende stappenplan nader toe. Contact.

Wilt u weten wat uw huis waard is, wat uw mogelijkheden zijn of wilt u antwoord op één van de vele vragen zoals bijvoorbeeld:

  • wanneer moet ik beginnen met de verkoop?
  • hoe krijg ik de hoogste opbrengst?
  • welke juridische papieren heb ik nodig?
  • wat moet ik vertellen over mijn huis?
  • hoe lang kan ik nog in mijn huis wonen nadat ik mijn huis verkocht heb?


Wij staan te trappelen om antwoord te geven op uw vragen en komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woonhuis. 

Wilt u informatie over het kopen van een woning, kijk dan onder aankoop.